fredag 30 mars 2012

Reklam dax

Reklamen har dragit igång. Min älskling har äntligen kommit hem, och jag är super glad över att få hem henne bara för några dagar. Nu e reklamen slut

tisdag 20 mars 2012

Soff liggaren

Ligger i soffan och väntar på att reklamen ska vara över. Rätt pissi tråkigt med sammhälls nyttig information till samhället. Nä nu är snart reklamen över och Erik och Mackan drar igång. Sen tar Big brother vid 22.00.

torsdag 8 mars 2012

På väg hem.

Nu e jag på väg hem. Sitter i samma bil som jag satt i som jag satt i när jag åkte upp. Är väl typ snart intill arlanda tror jag faktiskt. Nice. Men mer nice. Snart får jag träffa katterna och min underbara fruga. :-) längtar. Men till dess. Sitta i bilen och chill out.

Puss och kram.

tisdag 6 mars 2012

Näst sista natten med gänget

Nu ligger man i sängen igen. Ska snart släcka, näst sista natten här uppe i fjällen. Sen bär det av hem till fjol träsket igen. Lite skönt, men även lite tråkigt. Men mest skönt. Jag får träffa min underbara tjej som jag avgudar. Och kissarna som jag saknat så jäkla mycket. Kommer knappt ihåg hur dom ser ut eller...mmmm jaaa. Det kommer vara grymt konstigt att få se dom. Men bäst av allt. Jag får träffa min underbara särbo tjej. Gud vad jag har längtat efter henne. Hoppas hon längtat efter mig. Hon ska få en fett smaskig puss av mig. Och en var gossig goss kram av mig. Älskar dig älskling.

Sov gött på er läsare ute i värden.

lördag 3 mars 2012

Soldag

Nu ligger man återigen i sängen och tar det lungt. Det är om 20 min söndag. Och vasaloppet tar sin början. Jag är förkyld och kommer att missa äkta människor för att alla andra muppar vill missa en super bra serie och heldre se tråk wallander filmer som jag sätt på canal plus när dom gick för typ ett halv år sen. Har man canal plus ligger man före i både filmer och serier än vad övriga kanaler har. Och det är grymt skönt. Tyvärr har jag tagit bort kanal plus pga jag är arbetslös. Men när jag skaffat jobb. Då blir det canal plus igen :-)

Puss och sov gött på er.