måndag 11 mars 2013

Jobb nisset

Nu är det förmodligen sista dagen på praktiken. Sen börjar fas två. Först intervju, sen i två månader är det prov anställning, och efter det får man sen. Kan ju leda till jobb och lön. Och då har jag lyckas med fas 3 på samma gång. Fått en anställning.  Faserna gick ut på  Fas ett. Söker efter arbets plats.
Fas 2. Praktik/prov anställning
Fas tre. Fast jobb med lön. Jag får se hur det går imorgon. Men det är då, och nu är nu. Lev för en dag i taget. Annars blir det vara såå jäkla ruttet allt.

Ses motherf...ers

fredag 8 mars 2013

Två månaders prov. Nice.

Idag fick jag veta att jag fått två månaders  prova anställning, som kommer (om jag sköter mina kort rätt vill säga) leda till en anställning och jobb. Där pengarna kommer in och jag kan äntligen åka första klass på sj tågen. Hihi. Vilken diva jag är. Undrar vad min darlig säger.

måndag 4 mars 2013

Ett varmt motagande

Nu sitter man på praktiken. Och direkt när man kom fick man ett enormt välkomnade av en busuge, som man fick en jätte kram av och var jätte glad av att se mig. Hon hade visst längtat efter mig. Men man själv var inte lika pigg, men yeah. Måndag morgon och leka. Inte roligt. Men roligt att vara efter traktad. Nä nu ska ja snart äta. Tror jag. Vildigarna gick.