onsdag 31 juli 2013

Brännande taco kväll

Idag var morsan och jag intill västervik och handla foodich. Sen gjorde vi några andra små äranden. Sen drog vi oss hemåt. Very very nice. Och igår beställde jag en buss biljett hem till 08 området. Here i come, the pride festival. Alla flyr. När kommer ;) jag är såå läcker allsåååå. Puss på er gullungar där ute. Puss.

Obs: vi åt tacos till middag ikväll. Very very good. Jag gjorde Gogemole. En grön sörja.  Men gof. Med chili i. Men det bästa av allt. Jag använde inget salt. Och det vart god ändå. Slutsatsen man dra för lärdom av det här. Man behöver inte använda salt. Det kan bli gotti iallafall.

Hej hopp pil näää, kanske finns barn som läser det här.

Ciao.


måndag 29 juli 2013

En underbar kväll

Klockan 21.25. 5 min kvar till James Bond börjar. Och det såg ut så här utomhus.  Det här är en av fördelarna med att ha lyckan att åka ner till landstället. Nu börjar Bond på fyran när som helst.

Ciao.

lördag 27 juli 2013

En plats i solens hetta.

Jag ligger här på landet och bara tar det soft.  Vattnet ligger beundransvärd utsträckt. Solen speglar sig i det utsträckta tecket och vill inte gör en skymn av att ge upp. Den älskar att se sig själv i vattnet och sprida sin värme. Svetten rinner ner för pannan på mig. Och se där. Långt borta syns en båt. Jag gissar på en motorbåt. Men är inte helt hundra. Jag känner hur torr jag är i halsen. I brösten. En huvudvärk jag inte uppmärksammat förrut skrämmer mig, men jag vet vad orsaken är. Brist på vatten inom mig. Jag måste finna källan med vatten. Utgångspunkten där vattnet finnes. Klarar jag rese mig de jag vet ej vete tusan. Men chansning måste göras. Go on.

måndag 22 juli 2013

Soft dag på landet.

Idag första dagen på landet har jag bara tagit. En liten mjukstart kan man säga. Softat helt enkelt. Umgås, sovit och lite bad. Få se om det blir någon segling snart.  Hoppas.  Vinden kändes inte rätt idag. Och så ville jag bara softis mest idag.

fredag 12 juli 2013

Iväg körd ur sängen.

Här ligger man i soffan. Med order av sin älskade att lägga sig här, efter att hon först varit en skojig sak till att direkt bli en bitter hona utan att man vet vad jag gjort. Mmmm brudar är sååå skuma. Helt klart. Hallå vad är deras stora problem kan man lugnt undra. Och hon kallar mig barnslig.  No way.  Tvärtom. Men jag älskar henne oerhört mycket för det.