fredag 30 januari 2015

Varför?

Allt kan gå från att ha allt till att plötsligt inte ha någonting på bara några sekunder. Man sitter där ensam och paff och undrar för sig själv. Vad hände?  Vad gjorde jag för fel?  Igen. Tredje gången och man börjar undra vad gör man för fel i sitt förhållande. Om det fanns någon som kunde berätta, så snälla gör det. Så jag kan rätta till allt till nästa gång. Ge mig en chans. Jag är inte världens bäst kille, och jag gör ju fel. Men varför lämna mig. Många frågor, få svar.

måndag 26 januari 2015

Slutsats.

Nu är det ett par veckor sen. Inte denna måndag utan förra måndag som Johanna gjorde slut med mig. Hur det känns nu. Till och från. Man saknar henne på ett sätt som tusan men samtidigt så börjar man inse att det var positivt. Man vart lite som en annan människa. Inte någon som bestämde över en. Och du får inte gör så eller si. För så kändes det som ibland. Men vi hade så roligt ihop. Vi hade kunnat fortsätta om vi hade snackat ihop oss och varit realistiskta. Men det var hon inte. Köpa villa nu. Osv för vilka pengar då?  Det är inte realistiskt. Aaa Jag vill hellre satsa på en mer realistisk tjej.

lördag 3 januari 2015

Vill berätta en sak.

Har inte mycket att skriva idag. Men. Vill bara säg och berätta hur mycket jag älskar min särbo Johanna så förbannat mycket. Och det skulle vara en ära att få dela mitt liv tillsammans med henne. Älskar dig älskling.