fredag 31 juli 2015

Min egen bekännelse.

Sista semester dagen. Och hur har drn varit. Regnig. Pissig rent ut sagt. Med det var skönt att få lämna Stockholm ett bra ta. Jag känner mig mycket lugnare i kroppen och inte lika mycket stressad. Plus att jag fått tänka till lite. Tagit ett break. Andas och fått efter vad jag vill med mitt liv. Iallafall det viktigaste.
Försök spela tv spel mindre.
Finna mitt livs kärlek. Iallafall försöka. Hur det går. Det får man se. Kommer inte desperat leta. Men man kan börja dejta iallafall.
Sen vill man ha ett jobb. Anställning, så man äntligen efter flera år kan få känna en trygghet och ett lung i kropp och själ. Få se vad folk runt omkring kan hjälpa mig med. Vad min gode man kan göra för mig. I december är skolan slut. Får jag ingen anställning på willys så får jag ingen pengar. Och då blir det panik. Och kommer känna mig stressad. 
En tredje sak. Jag vill satsa på att lära och bygga mig det här modelljärnvägen nu när jag har fått chansen. Det här är något jag har viljat göra sen jag var pöjk. Det får mig att tänka på annat.

Kärlek, respekt och Vänskap på er där ute.

onsdag 29 juli 2015

JW=kärlek 💕

Jag har sätt Jurassic World två gånger redan. Så åt helvete bra. Lövit.

Vart tog solen och värmen vägen

Nu ligger jag här på landet. Har bara varit skit väder näst intill hela semestern. Väldigt störande. Solen har helt enkelt gett upp hoppet och tagit semester redan nu. Suck