onsdag 24 augusti 2016

Dagens lelle dikt 🎉🎆

Ylade från bergen, frustar ut sin frånvaro av dig. Ser bergets kanter glimmra klart mot skyn.
Ur havets yta väcktes ett mörk av frustration utan hopp.
Av ett hopplöst fall av tro räcker jag mig din hand, och visar rikningens rätta väg mot ljuset äng.

tisdag 23 augusti 2016

Imorgon smäller framtiden om på nytt 🎉

Nu. Nu slänger jag bort mitt gamla liv. Gamla bekymmer och startar om på nytt. Och se vad min nya framtid har att erbjuda. Min trettio fem års tid skall komma. Imorgon 👍☺😎

måndag 22 augusti 2016

Grattis i förskott 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉

Två dagar kvar,  två dagar tills man är ett år äldre. Ett år. Trettiofem år. Och Exakt Trettio år tills man kan slänga handsken lämna bygget och gå i pension 👍 klar tecken på den. Sen. Ja. Ska först fylla trettiofem. Sen får skyttänglarna hjälpa till på traven hoppas jag. 😉 Dom e goa de. Grattis Oscar i förskott.  Din framtid en oviss framtid eller ja. Du-vet-fan-vad-som-ska-hända-i-framtiden.  Men på onsdag vet jag inte jag at... Fan jag svamlar runt. Goodbay. Grattis i förskott 🎉🎉🎉🍻🍻🍻🌹🌹🌹🌹💖💖💖💖🍷🍷🍷🎆🎆🎆🎆🎆💐💐💐💐😎😎😎😎

fredag 19 augusti 2016

En dikt 😇

En dag i sänder. Undersidan av intet, längst ökens linjer i viljas vråls skrin. Ensam visar dig ödets lustar under hökens vingar. Vandra intill en flor av ändlöshet.

torsdag 18 augusti 2016

En som tappat tron på kärleken 💔

Hur kan det var så svårt att få att fånga en tjej intresse. Måste läsa, läsa och åter igen läsa på hur man ska skriva, bete sig och göra. Känns som om man måste plugga på. En vetenskap, att ens få fånga upp tjejs intresse och behålla henne. Till en träff. Och lära känna varandra,  och ute efter tidens gång se hur allt lider. Men icke. Allt är en vetenskaplig process. För att ens fånga hennes intresse. Skriv inte hej. Skriv om dig själv, som fångar hennes intresse och nyfikenhet. Men överdriv inte. Men hur gör man.  Man blir ändå dumpad och ingen tar en på ett seriöst sätt fast en det skrivit att det söker ett seriöst förhållande. Men det är väl utseendet som räknas och inte personligen tyvärr.  jaja. Vad är en bal i palatset? Alldeles alldeles underbar säker.  Men med utan mig 😢

onsdag 10 augusti 2016

Ang. Förändringas tid 😎

Måste tänka på när
1. När morsan hotar med att säga. Då kan du ta prick. Svara då lungt. Ja, då avlivar jag honom inom ett par veckor, kanske dagar då.
2. Om det säger att det är johannas katter bara. Svara då. Jaha. Men på ägar beviset står mitt namn med. Och berätta hur det känns att hela tiden att få höra det av sina föräldrar. Hur det smärtar och gör ont djup inom en.
3. Säg till att om pricken skadar någon av katterna riktigt rejält kommer en anmälan att göras. Och att det inte är på skämt.

Allt för idag.

tisdag 2 augusti 2016

En massa tankar 🤔

Undrar hur ens liv är har varit och kommer att bli. Många frågor. Kommer man föralltid leva ensam i enskildhet.
Att få känna sig tom i ett skal inom sig. Men ett yttre fyllt av falsk glädje. Tyngs en, och får en att falla djupare neråt utan en positiv effekt av livet. Men livet kan nog varit förbestämt att livet skulle vara tungt. Att jag var rik och hade ett okomplicerat liv i mitt förra. Och måste nu ta lärdom av att liva ett hårdare liv.
För i slutändan: Acceptera ditt liv du lever nu, och gilla läget. Du är här för att lära dig leva ditt liv. Nästa liv lever du annorlunda.

Ta väl hand om dig.

Med Vänskap, respekt, ärlighet och mycket kärlek. Ta vara på dagen, nuet och studen du har.