söndag 24 december 2017

Suck. 24

Den här här julen. Mm ja. Vad säger man. Överskattat. Köp hets. Och en massaker av paket, och även fast man inte vill ha. Hade hellre jobbat. Ända positiva. Om man ska benämna något som är positivt. Jul maten, och när allt är över.
För om vi ska vara ärliga emot varandra. Det är inte tomten som kommer igenom skorstenen. Hans små nissar har tagit på sig ansvaret. Och vilket rätt stort skönt gäng nissarna är. Tomten. Ja, Tomten sitter på en övergiven bar. Någonstans i världen med ett gäng halv tomma öl glas. Halv packad. Tomten har ju gjort sitt för i år. Och nu njuter han av livet. Och av ölen.

onsdag 6 december 2017

Tack för besöket pälsbollarna 😊

Har haft fin besök hemma oss mig. Ifrån fredagen till tisdagen. Och inte vilket fint besök som helst. En prinsessa. Och en lite prins. Båda med tindrande ögon. Pratades. Och med gos och bus i sig. Reda att röja balkongen, och ge sin pappa alla sin kärlek. Men dagarna gick fort. För fort. Morsan kom och hämta dem där de bor nu. Men man saknar dem varje dag. Och nu förstår jag hur mitt ex hade det. Hur mycket hon sakna dem. Hur hon måste tyckte det varit tufft. Men pälsbollarna är alltid välkomna lite då och då. När som helst. Jag äger ju dem till 50%
Jag fick några glad, lyckliga dagar.
Snart blir väl alltid som vanligt. Kanske.
Tjafs och bråk. Om att jag inte får ha katterna här. Men ur det här. Har ett frö växt. Jag kommer börja säga ifrån.
Det är min tid nu.