måndag 31 december 2018

Hej, och hejdå gamla året. Gott nytt år.

Ja. Ja vad säger man. Ett nytt år är snart till enda. 2018 är på väg att gå över till 2019 vid slaget 00.00 i natt. Sen väntar ett helt nytt år med nya möjligheter och valmöjligheter som inte öppnas än. Allt är än så länge öppet.

torsdag 27 december 2018

Kärlekens lögner

Finns många delar av kärlek. Till familjen, till sitt djur eller till sitt barn.

Men den kärlek jag tar upp. Är till en annan människa. I ett förhållande. En livskamrat, sambo, särbo flick eller pojkvän. Den kärleken. Att få känna känslan att ha en annan människa intill sig. Känna stolthet att det är vi. Att visa upp varandra ute bland folk gående hand i hand. Stå vänta vid buss station och ge varandra varm ömma kyssar tills bussen anländer. En kärlek som båda följer varandra i en gemensam livsplan genom livet. En livsstil som innehåller spontanitet, ömsesidighet och tacksamhet. Men framför allt respekt och trohet till varandra. Men viktigast av allt. Kärlek. Att man verkligen visar kärlek till varandra. Stark kärlek till varandra. Känslo stark kärlek. Med kärlek, respekt och vänskap önskar jag ger som får uppleva er detta ta vara och var rädd om det. Man vet aldrig när man kan mist det.

För jag vet att jag aldrig mer kommer få uppleva en sån kärlek igen. 😢

Kärlek tror inte på mig.
Och jag tror inte på den längre. 💔

tisdag 11 december 2018

Centerns lögner

Centern på står att partiet är ett miljö vänligt parti. Ett parti som värnar om miljön. Ett parti som vill miljön bäst. Men. Och åter men. Nu ska dom ta bort flygskatten. Herregud. Och dom ska vara ett parti som värnar om miljön. Vilken lögn. Dom kan ta bort flygskatten som skadar miljön. Men inte tågskatten avskaffar dom. Tåg som är miljö vänligare än flyg som förstör naturen och moder jord. Att centerpartiet påstår att dom är ett miljövänligt parti är ren lögn.