tisdag 1 december 2020

SL. Hur tĂ€nker dom đŸ€”

SL. Ja. Dom sĂ€ger överallt och stĂ„r Ă€ven överallt omkring deras ansvars omrĂ„de att man ska hĂ„lla av stĂ„nd ifrĂ„n varandra. Men jag undrar och skulle vilja frĂ„ga dom. Varför in i. Pip. Har dom korta tĂ„g pĂ„ pendeltĂ„get ibland. Hur ska folk kunna sprida ut sig dĂ„ om dom sĂ€ger det konstant. Sprid ut er och hĂ„ll av stĂ„nd. Hur i helvete ska man göra det nĂ€r det Ă€r kort tĂ„g. Är bara jĂ€vligt provocerande. Dom gĂ„r ju emot sig sjĂ€lv hela tiden. Helt sjukt. SL. Ett tips. Gör om och gör rĂ€tt. Och sluta tjata om att hĂ„lla avstod om ni Ă€ndĂ„ mĂ„nga gĂ„nger sĂ€tter in korta tĂ„g. Framförallt pĂ„ söndagar och vissa tĂ„g pĂ„ kvĂ€llen. 

lördag 24 oktober 2020

FörstÄr nog inte hur mycket jag Àlskar henne.

Ibland tror jag, eller förstĂ„r huruvida mycket jag Ă€lskar min sambo. Tror inte hon alltid förstĂ„r det. Hur mycket jag har offrat för henne och inte bet om nĂ„got tillbaka. Jag har offrat att ha min katt hĂ€r som jag Ă€lskar hur mycket som helst. Hade viljat ha henne mer Ă€n vad vi har henne. Har ocksĂ„ ge med mig om min framtida önskan. Skaffa lĂ€genhet och gifta sig kommer vi göra. Men jag vill mer. Jag tror jag vill ha barn. Skulle vilja ha. Men bara ett. Inga mer. Vet att hon inte vill det. Men jag offrar allt bara för att jag Ă€lskar henne hur mycket som helst. Och jag vill att hon ska förstĂ„r det. Hur mycket jag ger efter som skulle och betyder mycket för mig. Men jag offrar allt med glĂ€dje bara för att jag Ă€lskar henne. Och dom gĂ„ngerna hon sĂ€ger att jag inte Ă€lskar henne blir jag sĂ„rad som fan. För jag Ă€lskar henne som fan. Jag offrar och gör nĂ€stan allt för min Ă€lskling. Och min underbara sambo. Älskar dig đŸ„°❤️

torsdag 18 juni 2020

inför midsommar

Imorgon Ă€r det midsommar party med tillsammans med mina förĂ€ldrar grannar och min underbara sambo. Och sĂ„klart Ă€r pĂ€ronen med ocksĂ„ 😜
Blir kanske, om vĂ€dret vill sig vĂ€l BuffĂ© pĂ„ bryggan. Men det Ă€r en annan historia och del av dagen. Kanske segla pĂ„ dagen, och bara chilla, umgĂ„s osv. Man fĂ„r se helt enkelt. Ta det som dĂ€ kommer. Med kĂ€rlek respekt och vĂ€nskap. 

söndag 19 april 2020

Topp Sex đŸ˜ŽđŸ€˜

Mina sex i topp grupper just nu.
1. Nickelback
2. Alterbrige
3. Scorpions
4. Disturbed
5. Scooter
6. Metallica.

tisdag 7 april 2020

En dag i sÀnder

Har idag inte hĂ€nt sĂ„ mycket. Men har mĂ„nga funderingar och uppbyggda planer som ligger pĂ„ planerings plan. Inte helt klart men en början. Om jobb och osv. Har vĂ€rdens bĂ€sta sĂ€rbo som jag Ă€lskar overhört mycket. Saknar mina kissar som tusan. Trodde inte jag skulle göra det. SĂ„ mycket. KĂ€nner att livet vĂ€nder. Har börjat gymma och kĂ€nt mig piggare sen dess jag börjat. FĂ„tt bĂ€ttre kondition och gĂ„tt ner lite i vikt. Cirka 2 kg. Nu ska jag trĂ€na rygg och bli starkare. 
Trevligt att se mĂ€nniskor. Men bĂ€st att och skönast Ă€r att fĂ„ vara med min brud. Älskar henne sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ mycket. Puss pĂ„ dig Anna panna 💖.