tisdag 27 september 2022

Avskyr. 😡

Hatar FörsĂ€kringskassan. Hatar arbetsförmedlingen. Och framförallt alltid avskyr man politiker som bara lovar och lovar som dom Ă€ndĂ„ inte hĂ„ller. Lovar och ljuger. Och varför. Jo. För dom vill ha makt. Makt och högre lön. Det Ă€r vad politik gĂ„r ut pĂ„. Dom gör ingen nytta. Fiskar röster. Det Ă€r sĂ„ Ă€ckligt och sjukt beteende sĂ„ man spyr. Fy fan. Jag avskyr politiker och myndigheter. Förtroende Ă€r zero. 

torsdag 1 september 2022

Du min....

Du min sköna, du Ă€r min röda ros pĂ„ Ă€ngen intill sjön ovanför den tindrande regnbĂ„gen. Du min sköna stĂ„ dĂ€r pĂ„ kullen med sjön som glittrar mot sig i solskenet. Du min vackra, du min fina. Ända jag vill Ă€r att vara oss dig, intill dig. Du min vackra vad jag saknar dig. 

tisdag 30 augusti 2022

vilket sjukt land

USA. Vilket sjukt land. Ett pack idioter. Jag förstĂ„r mig inte pĂ„ det landet och deras tankebanor. Dom har lagar och regler som ingen vettig mĂ€nniska förstĂ„r sig pĂ„. Som ett exempel. Deras vapen lagar. Det tycker dom Ă€r suverĂ€nt visst. Men ja. Inte konstigt att det Ă€r sĂ„ mycket skolskjutningar. Och dom lĂ€r sig inget av det. Inser vad som Ă€r felet. Nej. Ända viktiga för USA Ă€r att behĂ„lla sin vapenlag. Sen vad som hĂ€nder deras barn. Det skiter amerikanarna fullstĂ€ndigt i. Sen dödsstraff. Det Ă€r ju för fan helt fel. Är ju inget straff. Fattar dom inte det. Mördarna kommer ju undan. Är vĂ€l mycket vĂ€rre att sitta inne i 70 Ă„r Ă€n att bli mördad av staten. USA. Vilket sjukt land. Vilka pajaser. Och deras poliser. Hoppar pĂ„ första mĂ€nniskan pĂ„ gatan och slĂ„r ner personen. Herregud. Och deras övervaknings samhĂ€lle. Fy fan. Jag spyr. Men som tur Ă€r finns det nĂ„gra normala mĂ€nniskor i USA. Men nej. Inte mĂ„nga. Det Ă€r ett land jag aldrig kommer sĂ€tta min fot i. Usch. 

söndag 9 januari 2022

Nytt Ă„r med nya tankar

Ett nytt Är har inletts med nya tankar. Nu angÄende rökare och deras problem. Vilja att avsluta sina liv lite fortare Àn andras med att fÄ en massa skit i lungorna som med stor risk vÀlkomnar herr cancer. Eller fru. (Ror pÄ vad man sjÀlv syftar pÄ vilket kön det ska vara och vill)
Och annat rökit skit som sÀtter sig i halsen och kroppen.
Som ett exempel att man börjar snacka som en hel fartygs tuta. Djup och tung. Eller att man helt frivilligt vĂ€ljer att sticka vĂ€rre Ă€n gammal degig skit som legat i nĂ„gra veckor i sin egen mun. Mums för den som vill hĂ„ngla med den personen helt frivilligt đŸ€ąđŸ€ź
Vad mer Àr negativt.
Det kostar oerhört mycket pengar som man kunnat göra annat med. Som att betala hyra eller spara till en trevlig semester som ett exempel. 
Personer som röker kan lika gĂ€rna spola ner pengarna i toan istĂ€llet för att köpa gift pinnar. Dom pengarna gör mer nytta i toan. 
Och vad mer. Sjukdomar. Ser otrevligt ur. Rökare som inte accepterar rök förbud. Som tror dom Ă€ger stĂ€llet. Eller röker bland folk som inte röker, och gĂ„r inte undan. 
Och sen slĂ€nger rökare sina fimpar ta mig fan överallt och skrĂ€par ner miljön. Fy fan. SlĂ€ng skiten i sopptinnorna som finns uppstĂ€llda. Och rök inte dĂ€r man inte fĂ„r röka. 

Ända positiva med rökning Ă€r att det Ă€r en social grej. Men mot argument dĂ€r. Man kan göra andra saker som Ă€r bĂ€ttre, och som Ă€r socialt. 

Ha en fortsatt trevlig kvÀll pÄ er dÀr ute