söndag 9 januari 2022

Nytt år med nya tankar

Ett nytt år har inletts med nya tankar. Nu angående rökare och deras problem. Vilja att avsluta sina liv lite fortare än andras med att få en massa skit i lungorna som med stor risk välkomnar herr cancer. Eller fru. (Ror på vad man själv syftar på vilket kön det ska vara och vill)
Och annat rökit skit som sätter sig i halsen och kroppen.
Som ett exempel att man börjar snacka som en hel fartygs tuta. Djup och tung. Eller att man helt frivilligt väljer att sticka värre än gammal degig skit som legat i några veckor i sin egen mun. Mums för den som vill hångla med den personen helt frivilligt 🤢🤮
Vad mer är negativt.
Det kostar oerhört mycket pengar som man kunnat göra annat med. Som att betala hyra eller spara till en trevlig semester som ett exempel. 
Personer som röker kan lika gärna spola ner pengarna i toan istället för att köpa gift pinnar. Dom pengarna gör mer nytta i toan. 
Och vad mer. Sjukdomar. Ser otrevligt ur. Rökare som inte accepterar rök förbud. Som tror dom äger stället. Eller röker bland folk som inte röker, och går inte undan. 
Och sen slänger rökare sina fimpar ta mig fan överallt och skräpar ner miljön. Fy fan. Släng skiten i sopptinnorna som finns uppställda. Och rök inte där man inte får röka. 

Ända positiva med rökning är att det är en social grej. Men mot argument där. Man kan göra andra saker som är bättre, och som är socialt. 

Ha en fortsatt trevlig kväll på er där ute