måndag 30 januari 2012

Nytt liv tillbaka.

Vem är man när man är så inom sig förblindad av sin egen sorg och tröst på en stark osäkerhet. Man kanske tvivlar starkt på sig själv, kanske betvivlar en frisk doft av smärta virra runt sig. Kanske då du måste inse att ditt liv är på väg ner i en stark botten av ett djup avgrund. Ta och sträck på dig. Visa din styrka och kom tillbaka in i dig själv och lev ett nytt och friare friskare liv.

fredag 27 januari 2012

Film vs reklam.

Sitter framför tv, och väntar på att skit reklamen ska ta slut så filmen kan dra igång. Sambon sover gött reda. Oj. Nu börja filmen.

torsdag 26 januari 2012

Så här slutar elitserie tabellen. Vad jag tror.

Så här kommer Elitserie tabellen sluta, vad jag tror säsong 2011/2012.

1. Skellefteå AIK
2. Luleå HF
3. Brynäs IF
4. HV 71
5. Frölunda Indians
6. Färjestad BK
7. AIK
8. Djurgården IF
--------------------------
9. Växsjö Lakers
10. Modo Hockey
---------------------------
11. Linköping HC
12. Timrå IK

Som två som möts i Final är Skellefteå AIK och Luleå HF pga att dom har varit i bäst form väldigt länge. I slutändan tar Luleå Hem SM Bucklan.

Själv håller jag på AIK, men deras resa tar tyvärr slut vid semifinal mot Luleå.

måndag 23 januari 2012

SHIT WORLD.

Den senaste  tiden har jag tänkt att jag mmmm nääää tänkt. eeehhh hur virrig och den här världen är sjuk, vad ska man säga. Puckad. Orättvis. Mellan fattiga och rika. Hur rika kan vara så självgoda och bara äta dyrt och köp köp köp köp, Medan vi har dom fattiga som knappt kan betala hyran och räkningarna. SL höjer priserna så dom fattiga blir tvingad att planka för det är förmodligen billigare att få böter än att betala dyra biljetter. Medan dom rika kan skita i att åka med SL och med sina flott bilar från sin strand villa vid Lindingö eller Solsidan. Snobb ställerna. Vems fel är det. POLIKTIKERNA. Makthavarna som skiter i allt och alla för att nå upp till sitt huvudenda mål. Det stavas P.E.N.G.A.R. Det allsmäktiga i deras värld. Ser dom möjligtheten att få mer. Så ska dom ha mer till varje pris, även fast andra drabbas. Vad gör det dom. Dom lever ju såå gott. Dom är ju rika, kända och har makt. Det är synd att man inte kan byta roller för en dag, och maktnissarna får flytta till förorten, och förortsborna får flytta upp på politike nivå. Det skulle vara något. Men det skulle aldrig hända. Usch.

otrevliga människor som stressar

Det jag inte förstår är att alla vill flytta hit, till huvudstaden. Jag börjar tror att dom längtar hit. Men dom misstar sig helt. Visst. Stockholm har en super och underbart skärgården. Den är fantastiskt. precis som tursterna säger. Men sen blandar man sig med folk havet. Ingen ser på en och säger hej. Ingen hjälper en om någon har ramlat och gjort illa sig. Nä folk har så brottom till sitt för att nå sitt mål. Ingen bryr sig om sin med människa. Det är en helt annan sak om du åker till andra städer i vårt avlånga land. Där är alla trevliga. Ler, hälsar och man känner sig verkligen välkommen. Det känns så overkligt när man är ute och far i sverige att det verkligen är så. Jag minns när jag var på Gotland och att människor där hälsade på en. Folk jag inte ens kände. Och det var flera gånger om. Det var som en helt ny upplevelse. Stressen vart som bort blåst. Men sen kom man tillbaka till stockholm. Till stressen. Till alla otrevliga människor. Usch. Jag vill verkligen bort från stan. Och det är så fort som möjligt. Men om man hade pengar.

söndag 22 januari 2012

Johult föll. Fredde vann.

Nu gav han sig tillslut. Tog sitt förnuft till fånga och tänkte inte som Saab bossarna och höjde sina löner och fallskärmar så företaget tillslut gick under. Nä, han den envise partiledaren insåg att det är lika bra att dra sig tillbaka. Tacka och bocka för sig, för partiets bästa. Det ända sättet att få partiet på fötter igen. Men sanningen är kort, varför han stred för att hålla sig kvar som ledare för en av dom största partierna i riksdagen.

1. Ville bli kändis
2. spöa fredrik (statisministen) skansen fången i rikstatagen
3. Samma sak som Saab bossarna, Sin lön. Han ville ha mer lön, högre lön så han kan fixa en strand villa i oskarshamn.

Juholt, man kommer sakna dina utal som ingen fatta sig på. Fast det gör man ändå inte när dom Fredrik börjar (statsminsisten) snacka om en lista under sitt riksdags tal. Ja jag ve e tusan. Men fajten Juholt vs Fredrik kommer man sakna. Men Fredde krueger kommer få en ny motståndare som ska spöa han vid podiet. Politik är en komik i sig.