måndag 20 maj 2019

Ödets avgörande.

Idag har jag gjort slut provet. Ödet. Klarar jag nivå 1 och lyckas komma upp till nivå 2. Eller måste jag gå om nivå 1. Idag. Just denna dag avgörs mitt öde inom engelskan. Om det gick bra. Känslan säger. Lagom bra. Inte dåligt. Inte bra. Lagom. Typ mitt i mellan. Ödet avgjordes idag.

onsdag 15 maj 2019

Eu valet. 2019.

Igår rösta jag. Valet stod mellan partiet jag rösta på förra året. Som har åsikter som jag håller med om. Inte om allt. Och sen det andra partiet stod för ett ämne som börjat växa mig starkare dom senaste månaderna. Har nog alltid funnits där. Och nu fick jag chansen. Välja. Partiet som man har många värderingar gemensamt. Men som inte kommer att kom att ta sig in. Eller det partiet som lyfter min nya hjärte. Och som kommer att komma in. Var det sist nämnda. Men det var inte lätt. Bestämde mig när jag skulle ta en ut av lapparna.

söndag 5 maj 2019

Kortisen

Nu har jag varit ute gått. Sen laga mst ifrån min nästan tomma frys.

Med kärlek, respekt och jämställdhet.

lördag 4 maj 2019

Fastnat på ruta 1

Suck. jag har fastnat med engelskan. Står bara stilla och stampar på en ruta och kommer inte vidare. Hur ska jag ta mig vidare. Släppa rutan jag fastnat i och komma på ett annat sätt att lära mig.

torsdag 2 maj 2019

Ta hand om varandra.

Vad skrämmer mig mest. Får mitt självförtroende och självkänsla att knäckas. Svek. Att säga, göra och agera. Men i nästa sekund ändra sig. Försvinna. Ändra sitt agerande och sluta höra av sig.
Två. Vara ensam. Ingen som ser en tvingas vara hemma. Göra samman sak om och om igen varje dag.
Tre. Att inte hitta få jobba. Ingen företag som vill anställa mig i en eller två dagar. Och försäkringskassan som bestämmer över en. Och om jag skulle få ett jobb. Skulle dom ta allt ifrån mig ända. Så det skulle inte göra någon skillnad. Vad är då visste med att leva? Finns ingen jämställdhet. Alla dom här sänkerna mig. Få mig att tappa självförtroendet och självkänslan. Förlora hoppet om en själv och livet. Känna en ilska över allt och alla. Att inte få känna sig lycklig. Alla tror jag är lycklig. Men inom mig är det tvärtom. Och framför allt när mina kissar inte är här. Dom gjorde mitt liv mycket roligare. Saknar dom. Dom är mitt allt.

Med kärlek respekt och jämställdhet. Som inte syns