torsdag 15 december 2016

Åter upprepa sig

Mycket har hänt den senaste. Påghopp, lögner som fått mig att känna mig otrygg. Ledsen arg. Irriterad i en sörja. Allt jag flyttade ifrån har kommit ikapp och återupprepat sig på nytt. Och tagit tag i mig. Mycket är pga folk i omgivningen inte har, och inte tagit reda på. Som skulle behöva ta reda på min sjukdom.  Epilepsi är. Vad det är. Hur allt påverkar mig i det dagliga arbetslivet.  Tröttheten framför allt. Men allt snurrar ihop sig,  och börjar om på nytt. Jag trodde jag fått komma ifrån allt, och börjat på en lugn och trygg plats. Men allt gamla har hunnit ikapp mig. Historien återupprepar sig.

😢

onsdag 2 november 2016

En känsla av rätt, men ändå så långt borta.

Kan man gilla en person, men mer än gilla. När man aldrig sätt eller pratats vid i verkligheten. Bara skrivit till varandra. Får en känsla att att personen känns rätt. Att vi har mycket saker. Båda visar varandra respekt, tilllit och ärlighet redan nu. Även fast vi aldrig sätts. Och jag känner att hon är något speciellt över henne. Kan inte beskriva vad. Men innerst inne hör jag en besviken röst.
Sluta dröm. Det kommer aldrig bli ni. 😢

tisdag 18 oktober 2016

En dikt.

Frågan är. Varför frågorna ställs, utan ett svars utan en fråga. Utan en mening. Utan en början till en gissning. En gissning utan konsekvenser. Till något nytt. I en fråga till ett svar, som slutar i en massa gissningar.

onsdag 24 augusti 2016

Dagens lelle dikt 🎉🎆

Ylade från bergen, frustar ut sin frånvaro av dig. Ser bergets kanter glimmra klart mot skyn.
Ur havets yta väcktes ett mörk av frustration utan hopp.
Av ett hopplöst fall av tro räcker jag mig din hand, och visar rikningens rätta väg mot ljuset äng.

tisdag 23 augusti 2016

Imorgon smäller framtiden om på nytt 🎉

Nu. Nu slänger jag bort mitt gamla liv. Gamla bekymmer och startar om på nytt. Och se vad min nya framtid har att erbjuda. Min trettio fem års tid skall komma. Imorgon 👍☺😎

måndag 22 augusti 2016

Grattis i förskott 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉

Två dagar kvar,  två dagar tills man är ett år äldre. Ett år. Trettiofem år. Och Exakt Trettio år tills man kan slänga handsken lämna bygget och gå i pension 👍 klar tecken på den. Sen. Ja. Ska först fylla trettiofem. Sen får skyttänglarna hjälpa till på traven hoppas jag. 😉 Dom e goa de. Grattis Oscar i förskott.  Din framtid en oviss framtid eller ja. Du-vet-fan-vad-som-ska-hända-i-framtiden.  Men på onsdag vet jag inte jag at... Fan jag svamlar runt. Goodbay. Grattis i förskott 🎉🎉🎉🍻🍻🍻🌹🌹🌹🌹💖💖💖💖🍷🍷🍷🎆🎆🎆🎆🎆💐💐💐💐😎😎😎😎

fredag 19 augusti 2016

En dikt 😇

En dag i sänder. Undersidan av intet, längst ökens linjer i viljas vråls skrin. Ensam visar dig ödets lustar under hökens vingar. Vandra intill en flor av ändlöshet.

torsdag 18 augusti 2016

En som tappat tron på kärleken 💔

Hur kan det var så svårt att få att fånga en tjej intresse. Måste läsa, läsa och åter igen läsa på hur man ska skriva, bete sig och göra. Känns som om man måste plugga på. En vetenskap, att ens få fånga upp tjejs intresse och behålla henne. Till en träff. Och lära känna varandra,  och ute efter tidens gång se hur allt lider. Men icke. Allt är en vetenskaplig process. För att ens fånga hennes intresse. Skriv inte hej. Skriv om dig själv, som fångar hennes intresse och nyfikenhet. Men överdriv inte. Men hur gör man.  Man blir ändå dumpad och ingen tar en på ett seriöst sätt fast en det skrivit att det söker ett seriöst förhållande. Men det är väl utseendet som räknas och inte personligen tyvärr.  jaja. Vad är en bal i palatset? Alldeles alldeles underbar säker.  Men med utan mig 😢

onsdag 10 augusti 2016

Ang. Förändringas tid 😎

Måste tänka på när
1. När morsan hotar med att säga. Då kan du ta prick. Svara då lungt. Ja, då avlivar jag honom inom ett par veckor, kanske dagar då.
2. Om det säger att det är johannas katter bara. Svara då. Jaha. Men på ägar beviset står mitt namn med. Och berätta hur det känns att hela tiden att få höra det av sina föräldrar. Hur det smärtar och gör ont djup inom en.
3. Säg till att om pricken skadar någon av katterna riktigt rejält kommer en anmälan att göras. Och att det inte är på skämt.

Allt för idag.

tisdag 2 augusti 2016

En massa tankar 🤔

Undrar hur ens liv är har varit och kommer att bli. Många frågor. Kommer man föralltid leva ensam i enskildhet.
Att få känna sig tom i ett skal inom sig. Men ett yttre fyllt av falsk glädje. Tyngs en, och får en att falla djupare neråt utan en positiv effekt av livet. Men livet kan nog varit förbestämt att livet skulle vara tungt. Att jag var rik och hade ett okomplicerat liv i mitt förra. Och måste nu ta lärdom av att liva ett hårdare liv.
För i slutändan: Acceptera ditt liv du lever nu, och gilla läget. Du är här för att lära dig leva ditt liv. Nästa liv lever du annorlunda.

Ta väl hand om dig.

Med Vänskap, respekt, ärlighet och mycket kärlek. Ta vara på dagen, nuet och studen du har.

fredag 29 juli 2016

Brudar ett pack för sig 😜

Tjejer verkar vilja ha finaste kvale av kille. Hennes bild om en dröm man, ska vara snygg, elegant och charmig. Och helst leva ett lyxliv. Tjejerna kommer att flockas framför rika boys. Och strunta i oss andra. Nej. Jag är inte avundsjuk i grunden tycker jag inte systemet är rätt. Men vi andra har/och kan erbjuda mycket mer. Kärlek och respekt. Ömhet. Poängen är. Allt handlar inte om hur du ser ut. Utan ditt inre utåt till omvärld. Efter, kommer ditt yttre. Låt allt knepigt. Bra i så fall. Om inte. Då förstår ju du poängen och kan gå ut och leva efter filosofin.

Sov gott 😃

tisdag 26 juli 2016

Ett hån mot ett hån. 🖕

Botkyrka kommun är ett fängelse. Ett jämnställhet, man fritt ska få välja vartman ska få välja vart man vill plugga. Nopp. Botkyrka kommun är ett fängelse. Gripande fast i ens kedjor. Jag kommer allt hata Botkyrka kommun för dess ojämn likhet. Avslag, att inte få plugga utanför kommunen. Behandla ens komun invånare som slavar. Botkyrka kommun se på åt mitt håll 🖕

torsdag 14 juli 2016

00.00

Snart ny dag, med nya förväntningar och händelser. Eller sånt liknade. 🤔

lördag 9 juli 2016

Trött 😴

Trött, Sliten. Sömnig. Efter resan hem till noll åtta områden. Nu trött, sliten och veck är min tanke att jag ska sluta ögonen och sjukna in i drömmarnas värld. För att, imorron. Slå upp det. Pigg och fräsch. Sov gött

Med kärlek och respekt. 💞

måndag 4 juli 2016

Omgång Ett. 👍

Snart klar med första korrektur genom gången av mina dikter. Blir en gång till, innan jag med värm hand ska låta en person granska innehållet. Sen granska en tredje gång. Tills jag blir nöjd. Sen får man se. Inte mycket pengar tyvärr. Men med ett slutligt mål. Ska man lyckas.

måndag 20 juni 2016

Semester

Nu har jag kommit ner till landet med morsan. Så nu sitter vi här och glosar med världens bästa föräldrar. 😎

fredag 10 juni 2016

En massa THK till dig. 💖

Trohet, hopp och kärlek. Lyckan finns bland drevet, i havets ljus grumliga yta. Enstaka gånger viskar troheten, hoppet och kärlek ditt namn intill ytan vågade kanter.

onsdag 1 juni 2016

Änglarnas kärlek 💕 💕 💕

Änglarna är vår skydds änglar. De visar vår kärlek till oss. Och vi visar deras kärlek. Vissa tror inte på dem. Andra gör de. Jag gör de. Jag älskar dem. Och är tacksamma för deras hjälp och detas närvaro. Tack för att ni finns. 💗💗💗

tisdag 31 maj 2016

Starkt ljus i meditationen.

Inga kommer tro mig. Kanske kommer tycka jag är konstig elker psykopat och behöver läggas in. Prata med en psykolog. Men så här var de. Jag gjorde en kvälls meditation. Min kropp lugna ner mig. Tänkte inte på någonting. Då tacka jag min skyddsängel för en händelse för många år sen. Och ett starkt ljus trädde fram. Och fick mig att kvickna till liv. Efter åt var jag helt tom, och jag vibrera lätt i handen för en kort stund. Och även glatt chockad av att fått kontakt. Nu har jag äntligen fått sagt tack. Och jag känner mig faktiskt, så här efteråt mycket gladare. Tacksamare. Tyvärr kommer ingen tro på mig. Känslan hur de var. Jag vet att dom finns nu. Och dom som tvivlar ser inte hel heten. Men kommer tillslut få uppleva sanningen. Få gå själv ur en meditation när man sjäv vill. De gjorde inte jag ska jag sägas. Ljuset vart för starkt att jag tvingades ut. Knuffades ut. Och nog undligt är de.

söndag 29 maj 2016

Börjar fatta.

Finns personer som gör mig besvikna. Som inte förstår, hur mycket jag än förklarar och matar in. Katterna är mina också. Till och med en vän till mig sa. De är dina katter också. Till och med min med ägare ochså kallade ex har sagt att de är mina katter också. Att jag äger dom tillsammans med henne. Sen att folk i min närhet inte vill ta in de. Gör mig grymt besviken. Men min familj har aldrig gillat katterna. Men de båda betyder väldigt mycket för mig. De e som mina egna barn. Och jag skulle aldrig svika dom. Men de finns de som. Hon får ta hand sina egna katter, så får du skaffa egna bond katter. Och de gör min grymt ledsen att höra. För katterna som jag är äger till nu. Är mina, tillsammans med mitt ex. Punkt slut. Och hon skulle aldrig ta de ifrån dom ifrån mig. För de har hon ingen rättigheter till. Vi tog ett gemensamt beslut att skaffa katterna. Vi bestämde ras. Vi bestämde allt tillsammans. Och vi samarbetar tillsammans för att de ska trivas. Jag älskar mina hår pollar.

lördag 28 maj 2016

Vad har jag gjort, med mina drömmar?

I flera år har man vilja ha ett positivt svar, som gått som man viljat och önskat. Men hela tiden har man fått negativa svar, och starkt ens känslor negativt, och effekt av de dragit en neråt. Och jag känner att jag orkar inte bry mig längre. Mina önskemål, mina drömmar kommer aldrig förverkligas. Kanske föddes jag i en värld utan få uppleva drömmar, jag föddes att bli förföljd av negativa effekter.

måndag 16 maj 2016

Derby kungar 11 gången. 👍☺

Skön derby seger idag. Två mot noll till till mitt kära Aik. Jag älskar verkligen gnaget av hela mitt hjärta.

Men jag älskar inte att bli överkörd av folk. När man inte kan få något tillbaka.

Men jaja. Aik vann idag. Det är allt som är viktigtst idag.

Ha re bra. Puss och kram.

måndag 18 april 2016

No more dejting net

Förstår mig inte på tjejer på nät dejting sidor. Man hittar en man tycker ser intressant ut. Samma intressen osv. Skriver till henne. Men vad får man tillbaka. Jo. Hon går in på ens på profil. Utan att svara på man skrivit. Och det är inte första gången. Skönt att man ska gå ur såna sidor. Alla går ju bara på utseendet. Tyvärr. Och inte på ens inre. Därför kommer jag slutat skriva ifrån och med idag. För att man aldrig får några meddelanden. Mitt självförtroende ska inte sänkas pga sånt här skit. Då kan man lika gärna leva ensam, singel föresten av sitt liv. Men framtiden kanske visar annat. Men inte på en dejting sida.

lördag 20 februari 2016

Varför vänder aldrig mitt liv.

Så bittra dagar. Inget att göra, och inget att göra. Allt går i cirklar om och om igen. Det ända som håller mig på bena är mina underbara kissar. Älskar er. 💗
Men hur länge till orkar man med. Kan inte inte handla något utan att någon säger till hela tiden, och lägger sig i. Det är smått tröttsamt. Suck. Jaaa.

måndag 1 februari 2016

En dag på arbetsplatsen.

Idag ska jag till arbetsförmedlingen klockan tio. Får se hur det går. Efter det måste jag ta mig tid och handla. Kanske fortsätta skriva också. Men får se hur allt fortskrider. Må väl.
Kärlek, respekt och Vänskap. Kramar.