torsdag 31 december 2015

Happy new year.

Gott nytt år. Bye bye 2015. Good day 2016
🎉🎉🎉🎉🎉🎉

tisdag 29 december 2015

Sååå kommer den igen

Whisky likes when house has ears in the air, soooooo put your hands in i air, and sing lalla allla alla alla sjunger för mycket så nu tycker jag vi verkligen är jätte mycket trött och trevlig tyst.

lördag 26 december 2015

Varför tas.

Varför. Varför körs det en någonslags diktatur stämningen. Varför, varför bry sig om vad man vill. Känslan av att behandla som ett barn tar aldrig slut. Varför, varför kan man inte betraktas som vuxen och hörs så, efter ens desperata skrik. Men när man gör det tas man som en ett skämt, barnslar mig eller inte tar mig på allvar. Jag känner mig så ensam. Ingen vill lyssna på mig. Vem skulle vilja lyssna på mig, och ta mig på allvar. Undrar varför jag finns till om jag aldrig får tas på allvar.

fredag 25 december 2015

Vill inte...

Jag är inte avundsjuk, inte kär eller förbannad. Inte heller ensam.
Jag känner mer obekväm, mm kanske lite avis emot par. Några som har funnit varandra och mött kärleken. Känner mig obekväm med att där har dom någon och inte jag. Jag är inte född för att leva singel, men livet vill att jag ska leva singel. Jag är inte kär i kärleken. Inte heller intresserad av att förbannad. Men är lite avis och fylld av sorg av att leva singel och känna ensamheten. Men glädjs av alla andras lycka, kärlek och framgång.
Vart är min kärlek. Lycka och framgång?

torsdag 10 december 2015

Res mig upp igen.

sjöns morgon bris smeker mina öma kinder, och får en tår fladdra bort ifrån min ena våta ögonlock. Ensam vid sjön jag står och tänker på dig tills mörkret falla ifrån skyn. Så finner jag ett hopp att du kanske kan reser mig upp till skyn vid bergets slut och låta mig
stanna där tillsammans med dig.
Och res mig upp vid dalarnas djupa gräsfyllda matta där solstrålarna tränger sig fram på berget där du visa mig hur allt liv börja sin början.