måndag 30 december 2019

what i've

What i've done. Forgive me for what i've done. Please forgive me for what i've done. So please, please forgive me for what i've done. Forgive me for what i've done. Please let me please go. Because i've never start again the right way you will i do. Just forgive me. Or you will let me stand here alone in the Winter darkness.

lördag 7 september 2019

Älskar kärleken igen. 😍

Äntligen. Äntligen. Har kärleken trädit fram och finnit mig, och jag funnit kärlek. Under några timmar fann jag kärleken. Mitt hjärta anförs av pillar emot mig. Inte stel hårda pilar ifrån hettan i en het ugn, som bränner sig in i en. Utom mjuka. Mjuka som bomull. Mjukt lätt och försiktigt träda in i hjärtat med full av energi och kärlek till henne. Henne som för alltid och all evighet om kampen lever vidare av kärlek och hopp blir vi båda för alltid ett par. Mitt eviga kärlek. Älskar dig. Nu, idag och för alltid. Puss.

onsdag 17 juli 2019

Lycka under två veckor.

I lite mer än två veckor har min älskade Novis varit här oss mig. Och hon har spridit en glädje som jag inte känt förr på väldigt länge. Kan inte beskriva. Efter allt som hänt har hon gett mig ny styrka. Jag kommer att sakna henne otroligt mycket nu när hon mitt ex hämtar henne. Hoppas jag kan få ha henne snart igen. Min underbara tjej. Love you. Min älskade Novis.

måndag 20 maj 2019

Ödets avgörande.

Idag har jag gjort slut provet. Ödet. Klarar jag nivå 1 och lyckas komma upp till nivå 2. Eller måste jag gå om nivå 1. Idag. Just denna dag avgörs mitt öde inom engelskan. Om det gick bra. Känslan säger. Lagom bra. Inte dåligt. Inte bra. Lagom. Typ mitt i mellan. Ödet avgjordes idag.

onsdag 15 maj 2019

Eu valet. 2019.

Igår rösta jag. Valet stod mellan partiet jag rösta på förra året. Som har åsikter som jag håller med om. Inte om allt. Och sen det andra partiet stod för ett ämne som börjat växa mig starkare dom senaste månaderna. Har nog alltid funnits där. Och nu fick jag chansen. Välja. Partiet som man har många värderingar gemensamt. Men som inte kommer att kom att ta sig in. Eller det partiet som lyfter min nya hjärte. Och som kommer att komma in. Var det sist nämnda. Men det var inte lätt. Bestämde mig när jag skulle ta en ut av lapparna.

söndag 5 maj 2019

Kortisen

Nu har jag varit ute gått. Sen laga mst ifrån min nästan tomma frys.

Med kärlek, respekt och jämställdhet.

lördag 4 maj 2019

Fastnat på ruta 1

Suck. jag har fastnat med engelskan. Står bara stilla och stampar på en ruta och kommer inte vidare. Hur ska jag ta mig vidare. Släppa rutan jag fastnat i och komma på ett annat sätt att lära mig.

torsdag 2 maj 2019

Ta hand om varandra.

Vad skrämmer mig mest. Får mitt självförtroende och självkänsla att knäckas. Svek. Att säga, göra och agera. Men i nästa sekund ändra sig. Försvinna. Ändra sitt agerande och sluta höra av sig.
Två. Vara ensam. Ingen som ser en tvingas vara hemma. Göra samman sak om och om igen varje dag.
Tre. Att inte hitta få jobba. Ingen företag som vill anställa mig i en eller två dagar. Och försäkringskassan som bestämmer över en. Och om jag skulle få ett jobb. Skulle dom ta allt ifrån mig ända. Så det skulle inte göra någon skillnad. Vad är då visste med att leva? Finns ingen jämställdhet. Alla dom här sänkerna mig. Få mig att tappa självförtroendet och självkänslan. Förlora hoppet om en själv och livet. Känna en ilska över allt och alla. Att inte få känna sig lycklig. Alla tror jag är lycklig. Men inom mig är det tvärtom. Och framför allt när mina kissar inte är här. Dom gjorde mitt liv mycket roligare. Saknar dom. Dom är mitt allt.

Med kärlek respekt och jämställdhet. Som inte syns

måndag 25 mars 2019

Andra går före.

Jag känner att jag bryr mig, och vill bry mig om andra i första hand. Det känns viktigast för mig själv. Jag vet att min dröm som aldrig hända. och som skulle få mig att må bättre. Att lämna singel livet. Jag skulle må mycket bättre som person. Ha någon vid ens sida. Muntrar upp en och kunna sprida glädje. Kunna göra spontana saker. Det skulle förändra mitt liv. Jag är ingen person som ska leva singel. Är så jävla trött på att vara singel. Jag är en som ska ha ett förhållande. Därför har jag slutat bry mig om mig själv. Och dejting sidor är bara skit. Mobbning sidor. Därför har jag slutat bry mig mig. Att ta hand om andra är mycket viktigare. Än att ta hand om mig och min sorg och tungd inom mig som aldrig kommer släppa.

onsdag 20 mars 2019

Svin dyra tabletter.

Varför ska mediciner osv vara så dyra ifrån apoteket. Det är ju fan bara miljonärer som har råd. Inga vandlig människor. Där måste man tvingas chans köpa på sidor som man inte vet vad det. Är dom seriösa, bluff företag och eller får man ens varan. Det är ju en jäkla jungle. Tyvärr drabbas dom seriously företagen. Fan. Hur ska man göra när man inte har råd och vill testa något nytt. Den jag har nu funkar inte. Stört. Varför ska det vara det så dyrt. Känns lite som tabletterna är ens hallick. Suck. Jag betalar för tabletterna. Finns ingen rattvisa.

Goodbye.
Med kärlek, respekt och jämställdhet.

tisdag 12 mars 2019

Debattera borde göras om.

Jämställdhet pratas det mycket om. Ja. Tyvärr ser man inte av den. Finns inte. Även vad alla. Tyvärr. Man måste vara realist. Återigen tyvärr.
Nu till stundade eu valet tillåts vissa partier få vara med i tv debatter. Expressen, Aftonbladet och osv. Fi kommer få vara med. Men inte piratpartiet som står för hbtg personers rätt. Övervakning på nätet. Ungefär vem övervakar din mail egentligen som du inte vet om. Och ge skyhöga böter till ungdomar för dom laddat ner. Ner laddning borde vara lagligt. Ingen förlorar på det. Skiv och film bolagen vill bara hs mer. Alla vill ha mer och mer. Personligen tycker jag att en lag ska införas att utländska länder ska inte kunna stämma svenska medborgare.

Poängen är att: varför får piratpartiet inte chansen att visa upp sig i tv medan ett rasist parti får visa upp sig som en reklam skylt. Och ännu ner rasistisk parti får mer platser i Bryssel. Känns skrämmande. Att vi inte lärde oss första gången. Kanske kan återupplivas igen. Förhoppningsvis inte. Finns goda krafter kvar. Och en av dom är piratpartiet. Låt dom visa upp sig i tv.
Vet. Nu kommer jag väl få en massa nättroll efter mig. Låt dom komma. Losers.

Tjock mock topp.

fredag 22 februari 2019

En hel vandlig dag med överraskningar.

Har egentligen inget att skriva om idag. Men skriver bara för skrivandes skulle. Har anmält mig till några statist jobb. Man vill ju prova på något nytt i sitt liv. Ge en själv en boost och en självkänsla och självförtroende. Att visa. Jag kan. Sen har jag en dröm att vara med i en film eller kändis. Bli små kändis. Halleluja. Kanske ni vill ha en c skådis autograf. 😊

tisdag 19 februari 2019

Till minne av min Casper

Tack all för all tid du gav oss. Nu när du farit vidare, gömd bland huldrorna, intill forsens strömmar. Där solen sjunger med vindens slöja. Känna markens sorg sörja. När du drömde dina drömmar i vår famn såg vi dig le om något fint. Som en övervakare övervaka du över rastlösa barnen under sommaren. Vi bar dig när du kände dig som svagast. Och du bar oss med glädje av kärlek. Här blir vi kvar medan du farit vidare. När vi kommer hem är ingenting sig likt. Ingen står intill sin syster vid ytterdörren och hälsar en glatt hem. Vi alla kommer älska dig för den du är. Du var allt för oss. Minnesbilderna kommer i all framtid finns kvar. Tomlösheten är hög, men du är aldrig glömd. Vi ses oss huldrorna intill strömmarnas brus. Vi älskar dig Caspar. Nu, idag och för alltid.