lördag 28 februari 2015

Ett positivt sportlov

Efter vad jag trodde så kommer mycket förändras nu när jag kommer hem. Till vad vet jag inte. En bra känsla iallafall. Jag har tappat mina känslor för mitt ex. Nu känner jag mest en skrämmande ensamhet, över att man inte vill leva ensam längre. Det är inte min grej. Jag vill leva tillsammans med någon, skratta, och ha roligt. Skaffa barn i framtiden osv. Allt sånt. Men ja. Tillslut vem vet. Så står man där med radhus, barn, volvo och en fruga och suckar efter singel livet igen ;-) haha.

onsdag 25 februari 2015

Ännu en ny dramatisk......?

Bravader i tjocka lager. Snart är man (REDAN) inne på tredje målmedvena månad av ren spänning och dramatik allé Stringberg. Määstarens määäsare.

Love and kissing.

tisdag 24 februari 2015

En sväng i naturens skönhet.

Ligger här i sängen och kan ej sova. Känner mig för uppspelt, men samtidigt trött. Hur det nu går ihop sig. Iallafall.  Igår Tisdag. Åkte jag längd åkning igen.  Andra gången. Den här gången åkte jag 12.3 km. Förra gången åkte jag bara 5,5 eller om det var 5,9 km. Men ändå rätt bra. Skönt att komma ut i naturen. Det kan du som åker nog hålla med. Förutom ni son tävlar. Ni missar det sköna och härliga fridfulla i det hela

Kärlek och respekt ni som läser.

Lyckans mörker

Ibland är man glad. Men ibland blir man ledsen av andras glädje och skratt så tårarna nästan faller. Kroppen vill rusan låsa in sig på toaletten men man tvingas hållas kvar. Jag känner mig ensam. Och svag. Styrd ut av andra. Jag har slutat bry mig om hur det kommer att gå för mig. När jag ej känner någon lycka. En lycka jag hade förr.

fredag 20 februari 2015

Vilket parti ?

Har länge gått i tankarna på vart jag står politisk. En del av mig är åt vänster. Revolt emot samhället och allt. Säga och tycka. Jag skriver och tycker en jävla massa. Och brinner av hur orättvis samhället har blivit under dom senaste åren i mitt liv. Hur klufftan mellan rika och fattiga inte närmat sig utan kommer alllt längre ifrån varandra. Det är sorgligt.

Men samtidigt känner jag mig även som en miljöpartist. Varför. Vill värna om miljön så mycket jag kan. Vill att lärarna ska ha det bättre. Minska bil trafiken i stor städerna.

Så vad är jag. Vet jag inte. Något mitt mellan. Förslag någon vore tacksamt.

Moderater. Dom är roliga dom

Nu ska berätta om en briljant moderat nisse. Det går fort och är helt puckad. Håll i hatten och ja, du som läser. Läs det första igen. Det är en snilleblixt till moderat.
Dom vill höja biljett priserna. Men det är inte allt. Dom vill minska bussen/pendeltågs trafiken. Och dom ska komma åt plankningen lättare. Mmmmmmmm. Nääääääääää
Jätte fel herr moderater som tar från dom fattiga och ger till rika.

Är det fan inte bättre att minska biljett priserna så alla kan åka. Och sen höja böterna för plakarna om man åker fast med typ 5000 till 7000 kr.

Mycket bättre förslag.

Och med det moderata förslaget kommer folk hellre ta bilen eller planka för att det är billigare att ta böterna snart. Tänk på det.

Lärling eller praktik= slav

Man kan börja undra vad skillnaden på lärlingsutbildning och praktik är ibland. För är det uppenbart. Lärlingsutbildnings plats är man ute och lär sig yrket.  Få lära sig så mycket som möjligt. Om man vill byta avdelning te.x ska man väl få göra det. Utbildningens syfte så att man klarar och lär sig så mycket som möjligt. När man kommer till en annan butik.
Praktik är däremot för att testa yrket. Som skol ungdomar osv.
Jag har blivit behandlad som en praktikant och inte som en lärling.
Och jag som hade så stora förhoppningar på att lära mig mer än att skriva ut skyltar som jag redan kan. Jag vill så mycket mer. Ta ett steg i taget och hela tiden öka på svårehets graden, men när folk säger och att jag går för sakta fast jag inte gör det. Det är dom som går snabbt. Och jag går väl lite långsammare men det är pga mitt handikapp. Och dom går på mig hela tiden om det får mig gör ont. Min förra chef på willys var visserligen ett pucko. Men han klagade ialla fall inte på hur fort man gick. Och faktiskt så går jag fortare än många i dom som sitter i kassan t.ex

lördag 7 februari 2015

Tårar av glas

Min saknad var dag, var kväll är stark som vattnet i ett vattenfall. Min tårar rinner var kväll, och en önskan om att hon borde vara här. När jag somnat är hon i mina drömmar och kysser mina läppar ömt, som om dom vore av ömtåligt glas.
Men så slår jag upp mina blå kristall klar ögon och upptäcker att du inte är här. Att jag ligger helt ensam i min dubbel säng.
Du som lämnat mig för all framtid Förkrossad och kär i dig.
Jag älskar dig.

fredag 6 februari 2015

Den saknade droppen i mörkret

Ligger i min säng. Mina ögon är fuktiga. En mjuk ränna från ögonen flyter längs sidan av näsan ner mot överläppen där smaken av salt sprider sig i gomen. En annan mjuk ränna avslutas vid nästippen och förvandlas till en glasklart droppe. Sakta faller den ner mot kudden där jag ligger på min vänstra sidan av min säng. Den ända jag tänker. Jag saknar dig.

tisdag 3 februari 2015

Ensam och svag

När jag ensam träder in i genom min dörr och vet att jag är hälften så stark inom mig som jag var när du stod vid min sida.
Varför?  varför måste du lämna mig ensam och svag. Varför måste du gå?
Du kommer föralltid finnas i mitt hjärta. Men en dag vad händer då?  Det får tårarnas viskande visa sig.

måndag 2 februari 2015

Några korta ord

Ja. Man borde gjort saker idag. Men man har varit slut i kroppen så man inte orkat. Så nu får man sova.
Sov gott.

söndag 1 februari 2015

1 timmes tanke

Igår. Lördag. Var jag på gymmet och jogga/springan på löpparbandet. Skulle testa om klara av en timme. Och jag gjorde det. Sen vart det lite styrketräning efteråt.
Men på kvällen när jag skulle sova så låg det ett ensamt täcke bredvid mig. Och mina tankar for som tornados. Varför gjorde hon slut om hon nu älskar mig. Varför?  Varför?  För att vi inte gjort saker. Men vi,  jag hade inga pengar. Och allt kostar idagsläge. Men idag är jag i en annan situation. En annan del driv i mig. Jag älskar och saknar henne. Och kan inte och kommer aldrig fatta att det är över. Varför ska allt hända mig. Vad gör jag för fel. Varför lyckas jag aldrig hålla fast i mina förhållanden. Man säger tredje gången gillt. Men det stämmer ej. Men livet går vidare, även fast det är tufft.